👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

Parfum za prostor POTONIKA Horomia 500ml

Original price was: 22,90€.Current price is: 19,92€. z DDV

PARFUM ZA PROSTOR POTONIKA

OPIS: Kraljica med rožami je zagotovo Potonika. Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši parfum za prostor potonika. Vonj potonike je naravnost magičen in prav zaradi tega je potonika ena najbolj cenjenih rastlin na svetu. Strokovnjaki o potoniki pravijo: “sto vrtnic v enem cvetu”

NOTE DIŠAVE: mandarina, roza grenivka, potonika, nektarina, jasmin, cedrov les, beli mošus, sandalovina

DIŠAVA ZA PROSTOR 500 ml: Italijansko podjetje Deolab predstavlja nov, revolucionarni parfum za prostor. Parfumske dišave so zasnovane po vonjih parfumov za pranje perila. Vrhunski izdelek ima inovativno značilnost dvoslojne sestave. Prva t.i. zgornja faza daje dišavno sestavo, spodnja faza pa fiksira in nevtralizira neprijetne vonjave v prostoru. Skupna kombinacija obeh faz zagotavlja dolgotrajno prisotnost parfuma v prostoru. Edinstvena dišava najprej popolnoma odstrani neprijetne vonjave v prostoru s svojo nevtralizacijo, nato pa jo razprši v čudovito noto dišave v prostoru. Parfum je izdelan iz visoko kakovostnih eteričnih olj in vrhunskih surovin. Izdelek je izdelan z uporabo okolju prijaznih proizvodnih tehnik in je primeren za uporabo v vseh prostorih. Dišava je zelo dolgotrajna zaradi visoke koncentracije esenc in mikrokapsul v sestavi. Revolucionarna formula z novo patentirano molekulo ponuja dvakratno obstojnost v zraku.

NAVODILA: Pred uporabo dobro pretresite. Parfum pršite iz razdalje 50 cm in zagotovite svež in čist občutek, ki bo trajal dlje časa.

Parfum za prostor Horomia z revolucionarno formulo in patentirano molekulo, ki ponuja dvakratno daljšo obstojnost v zraku.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Parfum za prostor POTONIKA Horomia 500ml
Original price was: 22,90€.Current price is: 19,92€. z DDV