O PODJETJU

Podjetje se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo točenih parfumov. Povezani smo s podjetjem Parfumi Mistral d.o.o, ki je kot distributer za Slovenijo in Hrvaško naš edini dobavitelj točenih parfumov. Za nadaljno prodajo nas lahko kontaktirate na prodaja@areal-parfumi.si ali na tel. št. 040 618 250 in 041 397 089.

O TOČENIH PARFUMIH

Točeni parfumi so izdelani v EU. Izdelani so po standardih in so skladni z vsemi predpisi, ki jih zahteva evropska zakonodaja o kozmetičnih izdelkih. Vsi parfumi, ki so v ponudbi so priglašeni v centralnem elektronskem registru, t.i. CPNP (portal za priglasitev kozmetičnih proizvodov).

SPLOŠNO O TOČENIH PARFUMIH

Dolgoletne izkušnje proizvajalca parfumov so iz najvišjega razreda, kar pomeni da je vonj jamstvo kakovosti in trajnosti našega parfuma. Naše dišave se zgledujejo po najbolj znanih dišavah na svetu in lahko zadovoljijo tudi najbolj prefinjene okuse. Število vrst točenih parfumov večkrat na leto povečujemo zaradi novitet na svetovnem trgu. Prodaja točenih parfumov poteka z prelivanjem iz večjih steklenic v izbrane majhne stekleničke štirih različnih kapacitet (15, 30, 50 in 100 ml). Zato so naši točeni parfumi so odlična izbira za vse, ki želijo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. To podpiramo tudi z dejstvi in dobrimi mnenji naših 10.000+ zadovoljnih strank.

Ta oblika prelivanja parfumov je znana že stoletja nazaj. V današnjem času pa ta oblika združuje tradicijo najvišje kakovosti. Oblika prelivanja  parfumov je zanimiva, ob enem pa najcenejša oblika, ki obstaja na tržišču parfumov. Parfumi spadajo v skupino EDP (Eau de Parfum) in so veliko vzdržlivejši, kot običajni komercialno dostopni izdelki za osebno nego. Točeni parfumi niso pakirani kot izdelki svetovno priznanih znamk!