👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

Dišeča sveča MORSKI MINERALI Horomia

23,90 z DDV

NOVO! DIŠEČA SVEČA MORSKI MINERALI!

Predstavljamo vam novo linijo vrhunskih dišečih sveč z naravnim sojinim voskom znamke Horomia. V novi liniji dišečih sveč je osem unikatnih visoko kakovostnih esenc, ki so jih ustavrili priznani italijanski parfumerji. Vsaka izmed osmih dišečih sveč v prostor vnese prijeten in harmoničen vonj. Za piko na i so poleg izrednih vonjev ustvarili tudi popolno in elegantno embalažo, ki je kot nalašč za dekoracijo v vsakem prostoru.

Dišeča sveča v stekleni embalaži tehta 350 g in je okrašena z ročno izdelanim pokrovčkom iz orehovega lesa. Pokrovček je namenjen tudi za zapiranje sveče, ko le ta ne gori, da ohranja parfum, ki je v vosku.

Čas gorenja sveče je do 75 ur.

Po uporabi voska, lahko posodo uporabite za različne namene.

OPIS VONJA

Cvetlične, slane morske note naredijo dišavo svežo in prijetno. V prostor ta vonj vnese nežno in svežo esenco, ki spominja na morski vetrič, ki ga začutimo ob sprehodu po skalah ob sončnem zahodu, kjer se valovi lomijo in v zrak spuščajo vonj po morski soli.

Zgornje note: morska sol, bela lilija

Srčne note: triplata, ciklama, mineralne note

Bazne note: fižol tonka, pačuli, slani mošus

SESTAVA: Benzyl Salicylate, Cis-3-Hexenyl Salicylate, Methoxyhydratropaldehyde

OPOZORILO: Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo na koži. Izdelek je škodljiv za vodne organizme. Shranite izven dosega otrok in živali. Po uporabi izdelka ne zavrzite v naravi. V kolikor pride do draženja kože ali izpuščajev poiščite zdravniško pomoč.  

 

 

 

 

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Dišeča sveča MORSKI MINERALI Horomia
23,90 z DDV