DIŠEČE VREČKE

Večnamenske dišeče vrečke lahko postaviš v omaro, v wc, na hodnik, zraven čevljev, v sesalec, kamorkoli!… ter osvežiš prostor kot še nikoli do sedaj! 🏠

Dišeče vrečke so ustvarjene iz naravnega neživilskega napihnjenega riža in so oblikovane tako, da tvojim oblačilom in domu dajejo edinstven in nepogrešljiv dišeč vonj. 😉 Vsako pakiranje vsebuje tri dišeče vrečke, katere so namenjene za večkratno uporabo.

Priporočamo & popularno 👌

Se ne moreš odločiti? 😅 Si želiš prvič samo malo preizkusiti? 😏

Dišeče vrečke Horomia so nepogrešljiv dodatek za vsak dom. So izjemno priročne in praktične za uporabo, poleg tega pa v prostorih pričarajo čudovit vonj, ki bo osvežil vaše celotno domovanje. Naša znamka ponuja različne vonje dišečih vrečk, ki so primerne za najrazličnejše prostore in okuse.

Izdelki so narejeni iz najkakovostnejših naravnih materialov in vsebujejo različne dišave, ki bodo vašemu prostoru podarile popoln vonj. Ponudba vključuje dišeče vrečke z vonji, kot so sivka, vrtnica, citrusi, pa tudi nekaj bolj unikatnih vonjev, kot so jabolko in cimet ali vanilija in lotos.

Dišeče vrečke so odličen način za osvežitev omar ali predalov, saj bodo preprečile neprijeten vonj in ohranile vaša oblačila dišeča in sveža. Lahko jih uporabite tudi v avtomobilu, garderobni omari ali pa kot preprosto kot dišavno dekoracijo v vašem domu, kjer jo potrebujete. Vstavite jih lahko tudi v notranjost sesalca in ob uporabi se bo po prostoru počasi napolnil prijeten vonj.

Ne glede na to, ali želite svoj dom napolniti s sproščujočim vonjem sivke ali pa si želite nekoliko bolj izvirnega vonja, kot sta jabolko in cimet, naša ponudba dišečih vrečk ima nekaj za vsak okus. Prepričani smo, da boste našli popolno dišečo vrečko, ki bo vašemu domu podarila čudovit vonj in ga naredila še bolj prijetnega za bivanje.