👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

Difuzor, DIŠAVA ZA PROSTOR GOZDNI SADEŽI Horomia

25,90 z DDV

DIŠAVA ZA PROSTOR GOZDNI SADEŽI!

Predstavljamo vam novo linijo vrhunskih dišav za dom znamke Horomia. V novi liniji dišav je osem unikatnih visoko kakovostnih esenc, ki so jih ustavrili priznani italijanski parfumerji. Vsaka izmed osmih dišav v prostor vnese prijeten in harmoničen vonj. Za piko na i so poleg izrednih vonjev ustvarili tudi popolno in elegantno embalažo, ki je kot za nalašč idealna, kot dekoracija v vsakem prostoru.

Paket vsebuje difuzor v velikosti 200 ml in 5 palčk iz ratana.

OPIS VONJA

Sladek vonj spominja na jesenski sprehod po položnih pobočjih vinskih trt, ki so odete v ćudovite jesenske barve. Sadne note gozdnih jagod in črne češnje spominjajo na aromo najslajšega vina.

Zgornje note: kosmulja, gozdne jagode, črna češnja

Srčne note: črni ribez, listi vinske trte, rdeči ribez

Bazne note: mošt, trsni sladkor, les jelke

Dišava za prostor Gozdni sadeži – Uporaba:

1. Za optimalno razširitev dišave priporočamo uporabo vseh priloženih palčk. Za poživitev vonja palčke pogosto obrnite.

2. Pri prvi uporabi priporočamo, da palčke vstavite in jih po eni uri obrnite, tako se bo parfum bolje vpil v vsako palčko.

3. Ne pozabite obrniti palčk vsaj enkrat dnevno. Ne pustite, da se konice palčk, ki niso v stiku s parfumom izsušijo. Za intenzivnejši vonj palčke večkrat na dan obrnite. Večkrat se bodo palčke obrnile, bolj bo vonj intenziven.

Dišava za prostor Gozdni sadeži – Nasvet:

1. Izogibajte se postavljanju dišave v bližino virov toplote.

2. Dišavo postavite na mesto v višino oči (od trupa do glave). Prehod ljudi in posledično gibanje zraka bosta pripomogla k homogeni difuziji dišave. Poleg tega bi prenizko ali previsoko pozicioniranje naredilo parfum neopazen za nos.

3. Za majhne do srednje velike prostore postavite dišavo na sredino prostora. V velikih prostorih priporočamo postavitev dveh dišav na nasprotne strani.

Sestava: Linalool, 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Limonene, Ethyl methylphenylglycidate, Geraniol, Neryl Acetate, Nopyl Acetate, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Methyl cinnamate, trans-Rose Ketone-1

Opozorilo: Izdelek lahko povzroči alerijsko reakcijo. Izdelek odmaknite stran od otrok. V kolikor se pojavi alergijska reakcija obiščite zdravnika. Škodljivo za vodne organizme. Vnetljivo. Ni užitno.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Dišava za prostor Gozdni sadeži je dišava z vonjem po svežih citrusih italijanske znamke Horomia. Paket vsebuje difuzor v velikosti 200 ml in 5 palčk iz ratana.Difuzor, DIŠAVA ZA PROSTOR GOZDNI SADEŽI Horomia
25,90 z DDV