Začimbni

Moški začimbni parfumi temeljijo na popru, nageljnovih žbicah, cimetu, kardamomu ali drugih začimbah. Sestavine se pogosto kombinirajo s cvetnimi, lesnimi toni ali zelišči in tako nastajajo težje ampak lepe kompozicije, ki prevzamejo zlasti zahtevne stranke.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

Code Armani je zapeljiva, prefinjena in večno čutna dišava. Pustite se zapeljati na krilih nežnih tonov, ki sestavljajo ta omamni parfum.
6,00 – 25,00
Dišava Bad Boy Carolina Herrera vas bo popeljala skozi kompleksno čutno doživetje.
6,00 – 25,00
SAUVAGE ELIXIR je nova, visoko koncentrirana interpretacija Sauvage, ki združuje izjemno svežino s toplimi orientalskimi toni in ostro lepoto, ki oživi na koži.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Mercedes Benz Intense je močna aromatična dišava za moške, ki poudarja možato moč in pogum.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Moški začimbni parfumi so zelo priljubljeni med moškimi zaradi svojega toplega in zapeljivega vonja. Sestavine, ki se najpogosteje uporabljajo v teh parfumih, so orientalske začimbe, kot so kardamom, cimet, ingver in klinčki, ki dajejo parfumu intenziven vonj.

Med najbolj znanimi moškimi začimbnimi parfumi je zagotovo Armani Code, ki združuje sveže citrusne note s toplimi in začinjenimi vonji. Drugi priljubljeni moški začimbni parfumi vključujejo Spicebomb od Viktor & Rolf, John Varvatos Vintage, Hugo Boss The Scent, Polo Black od Ralpha Laurena in The One for Men od Dolce & Gabbana.

Zanimivost o moških začimbnih parfumih je, da so nekateri parfumi oblikovani tako, da se sčasoma spreminjajo, kar pomeni, da se na koži obdržijo različne plasti vonjev, ki se postopoma sproščajo. To pomeni, da bo vonj parfuma skozi čas postajal drugačen in se bo spreminjal glede na vašo kožo in temperaturo okolice.

Košarica