Začimbni parfumi

Moški začimbni parfumi temeljijo na popru, nageljnovih žbicah, cimetu, kardamomu ali drugih začimbah. Sestavine se pogosto kombinirajo s cvetnimi, lesnimi toni ali zelišči in tako nastajajo težje ampak lepe kompozicije, ki prevzamejo zlasti zahtevne stranke.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Se ne moreš odločiti? 😅 Si želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Moški začimbni parfumi so zelo priljubljeni med moškimi zaradi svojega toplega in zapeljivega vonja. Sestavine, ki se najpogosteje uporabljajo v teh parfumih, so orientalske začimbe, kot so kardamom, cimet, ingver in klinčki, ki dajejo parfumu intenziven vonj.

Med najbolj znanimi moškimi začimbnimi parfumi je zagotovo Armani Code, ki združuje sveže citrusne note s toplimi in začinjenimi vonji. Drugi priljubljeni moški začimbni parfumi vključujejo Spicebomb od Viktor & Rolf, John Varvatos Vintage, Hugo Boss The Scent, Polo Black od Ralpha Laurena in The One for Men od Dolce & Gabbana.

Zanimivost o moških začimbnih parfumih je, da so nekateri parfumi oblikovani tako, da se sčasoma spreminjajo, kar pomeni, da se na koži obdržijo različne plasti vonjev, ki se postopoma sproščajo. To pomeni, da bo vonj parfuma skozi čas postajal drugačen in se bo spreminjal glede na vašo kožo in temperaturo okolice.