Sladki

Sladki ženski parfumi so razigrani in živahni. V njih najdemo note sadja, čokolade, karamele, medu in cvetja. V njihovi sestavi se pogosto pojavi odlična gurmanska vanilija. Sladki vonji so med ženskimi parfumi zelo priljubljeni.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

TOUCH OF PINK Lacoste ženski parfum
Sladka dišava Scandal vas ne bo pustila ravnodušne saj vsebuje izredne sestavine, kot so med, pačuli in gardenija.
6,00 – 25,00
Cvetlične srčne note dišave pripadajo delikatni aromi plumerije, vrtne posončnice in cvetov češnje.
6,00 – 25,00
Sadni toni hruške se v uvodu dišave mešajo s cvetom pomarančevca, ki je začinjen z roza poprom.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Že z uvodnimi toni bo v vas začela rasti nova odvisnost zahvaljujoč mandljem, ki v dišavno sestavo vstopajo kot prvi.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Testerji parfumov

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Sladki ženski parfumi so med najbolj priljubljenimi dišavami za ženske. Ti vonji ponavadi vsebujejo note sadja, cvetov in sladkih začimb. Ena od najbolj znanih sladkih dišav je Chanel No. 5, ki je znana po svojem nežnem vonju jasmina in vrtnice.

Sladki vonji so priljubljeni, ker spodbujajo občutek romantike in čutnosti. Poleg tega pa so znanstveniki odkrili, da ima vonj vanilije pomirjevalen učinek na naš um. To pomeni, da nas vonj sladkega parfuma lahko pomiri in nam pomaga pri sprostitvi.

Poleg tega pa so sladki parfumi odlični za večerno nošenje ali za posebne priložnosti, kot so poroke ali večerje. Vendar pa morate biti previdni, saj preveč sladek vonj lahko postane preveč očiten in moteč.

Pri izbiri sladkega parfuma se prepričajte, da vonj ustreza vašemu slogu in osebnosti. Vsak vonj ima drugačen učinek na posameznika, zato izberite tisto dišavo, ki vam najbolj ustreza in vas naredi samozavestno.

Košarica