Mošusni

Mošusni ženski parfumi; mošus sodi med najstarejše naravne dišeče snovi in v svetu parfumov je še vedno najbolj pogosta in najbolj priljubljena sestavina. Mošusni vonj pozitivno vpliva na psihično stanje, sprošča, spodbuja in prinaša dobro razpoloženje, zato se mošus uporablja tudi v farmaciji in aromaterapiji.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

LE PARFUM Max Mara ženski parfum
Kompozicija parfuma je sestavljena iz več vrst mošusa, ki tvorijo kar 60% njegove sestave. Le Parfum je resnično prava mošusna bomba.
6,00 – 25,00
Dišava objame kožo z akordom mošusa, s toplimi toni pačulija in jantarja. Cvetoča vrtnica v sestavi poudarja ženstvenost, sočna breskev pa dišavo zaključi s čutnimi konkturami. Parfum je poklon vsem ženskam in njihovi naravni eleganci.
5,50 – 29,00
Preprosta in linearna dišavna sestava Wild Musk predstavlja najčistejše akorde divje vrtnice v harmoniji z dragocenim mošusom. Poudarjenena sta tudi jasmin in vanilija.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Če so vam všeč sladke orientalske dišave, potem je gotovo Amour tisto, kar iščete, in čemur se več ne boste odrekli.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Mošusni ženski parfumi so edinstveni in izjemno zapeljivi. Vonj mošusa je topel, sladek in nežen, zato je zelo priljubljen v ženskih parfumih. Ta vonj je pridobljen iz žlez mošusa, ki se nahajajo v trebuhu mošusnega jelena, vendar se danes v parfumeriji pogosto uporabljajo tudi sintetični mošusi.

Mošusni ženski parfumi imajo dolgo zgodovino, saj se uporabljajo že od antičnih časov. V starodavnem Egiptu so uporabljali mošusne vonjave kot sestavine za kozmetične pripravke in parfume, ki so bili namenjeni tako moškim kot ženskam.

Danes lahko najdemo številne mošusne ženske parfume, ki se razlikujejo po svoji intenzivnosti in sestavi. Nekateri imajo mešanico drugih sestavin, kot so cvetlični in sadni vonji, ki dodajo svežino in lahkotnost. Mošusni vonj se v teh parfumih uporablja kot osnova, ki poudari druge vonjave in jih naredi bolj zapeljive.

Zanimivost o mošusnih parfumih je, da imajo lahko različni tipi mošusa različne vonjave, na primer beli mošus ima vonj po prašku, medtem ko imata rjavi in črni mošus bolj intenziven in globok vonj. Poleg tega pa imajo lahko mošusni parfumi tudi afrodizične lastnosti, saj se vonj mošusa povezuje s spolno privlačnostjo in čutnostjo.

Vsekakor pa so mošusni ženski parfumi primerni za tiste, ki iščejo edinstveno in zapeljivo dišavo, ki bo poudarila njihovo ženstvenost in čutnost.

Košarica