Parfumi za pranje Horolux

Horolux je najbolj luksuzna linija parfumov za pranje perila, ki jo ponuja znamka Horomia. Ta linija parfumov je izdelana iz najboljših naravnih sestavin in je zasnovana tako, da vaša oblačila ne samo dišijo čudovito, ampak tudi ohranjajo svojo mehkobo in svežino.

V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov za pranje perila Horolux. Na voljo so v velikosti 300 ml.

Priporočamo & popularno 👌

DEA HOROLUX je ženstvena lahka in nežna sadno cvetlična dišava za pranje perila. Prijetna dišava vas bo spremljala na potovanju po cvetličnem polju obkroženem s tišino in vonjem po cvetju. Dala vam bo sproščujoč in miren občutek.
27,90€
JOY HOROLUX je dišava za pranje perila z aromatično, lesno in jantarno noto. Dišava je sveža in začinjena, navdihnjena z vonjem noči na daljnem vzhodu. Citrusne note, ter eksotični navdih dišavo naredijo svežo in bogato.
27,90€
Se ti je kdaj zgodilo, da si pozabil/-a perilo v pralnem stroju in sedaj zaudarja? Enostavno uporabi nevtralizator neprijetnega vonja Horomia (Odour Off), ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

2,20 – 25,90€

Se ne moreš odločiti? Si želiš samo preizkusiti? Naroči testerje! 😏

Za prvi nakup priporočamo nakup testerjev, paketi vsebujejo od 5, 10 in 15 testerjev. En tester je dovolj za dva do tri pranja.

Od 9,50€

Profesionalni parfumi za pranje Horlux (znamke Horomia) so veliko več kot le preproste dišave za perilo.

Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Parfumirana oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

Vsi parfumi za pranje perila Horolux so zelo koncentrirani, kar pomeni, da potrebujete le majhno količino izdelka, da dosežete želeni učinek. To pomeni, da so parfumi Horolux zelo ekonomični in trajajo dolgo časa.

Košarica