Cvetlični

Cvetlični moški parfumi dišijo po svežem cvetju. Note v cvetličnih parfumih so vrtnica, sivka, nagelj in pomarančni cvet.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

212 NYC MEN Carolina Herrera moški parfum
V sestavi dišave vas bo kot prva obdala svežina limoninih listov in vonj sveže pokošene trave. Pozneje se začnejo uvodni toni mešati z aromatično sivko in gardenijo.
6,00 – 25,00
Je lahka eksotična kombinacija alpske sivke, ingverja in rožmarina, ki se bo vtisnila globoko v vaše čute in vas očarala.
6,00 – 25,00
Zelo intenzivna in prefinjena dišava bo v vsakem moškem prebudila čutnost in umetnost zapeljevanja.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Dišava se osredotoča na karizmatične in moderne posameznike, ki imajo svoj stil.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Moški cvetlični parfumi so v zadnjem času postali vedno bolj priljubljeni, saj predstavljajo nekonvencionalno izbiro in odličen način, da se izstopa iz množice klasičnih moških dišav. V njihovi osnovi se pogosto nahajajo cvetlične note, ki jih dopolnjujejo moški lesni ali začimbni toni.

Cvetlični parfumi so bili nekoč rezervirani predvsem za ženske, a v zadnjem času so postali tudi priljubljeni med moškimi. Cvetlične note, kot so vrtnica, jasmin, sivka in vijolica, so lahko zelo močne in izrazite, vendar se v moških parfumih uporabljajo bolj subtilno, da se doseže uravnotežen vonj. Tako moški cvetlični parfumi pogosto združujejo različne vrste cvetov s tlemi, vonji gozda ali zelišči, da se ustvari edinstvena in zapeljiva dišava.

Moški cvetlični parfumi so odlična izbira za tiste, ki se želijo poigrati z mejo med moškim in ženskim ter izstopati iz povprečja. Značilno je, da so bolj primerni za večerne dogodke, saj so bolj intenzivni in zapeljivi, vendar se lahko uporabljajo tudi čez dan, če se nanesejo v manjši količini. Ne pozabite, da so parfumi vedno odraz osebnosti in da jih je treba nositi s samozavestjo.

Zanimivost: V zgodovini so bili moški cvetlični parfumi bolj redki, vendar so bili v nekaterih kulturah zelo cenjeni. V starodavni Perziji so na primer moški nosili parfume z vonjem vrtnic in sivke, ki so jih izdelovali iz naravnih sestavin. Tudi v viktorijanski dobi so moški nosili cvetlične parfume, predvsem v obliki kolonjske vode. Danes so moški cvetlični parfumi postali bolj dostopni, z različnimi vonji, ki ustrezajo različnim okusom in življenjskim slogom.

Košarica