Citrusni

Citrusni moški parfumi vsebujejo eterična olja citrusov in sodobnih sintetičnih elementov, drobne zeliščne elemente v kombinaciji s sadjem in zelenimi elementi. Pogosto jih najdemo v različnih kolonjskih vodah ter unisex parfumih.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

ACQUA DI GIO Armani moški parfum
Iskrive esence bergamotke, limone, pomaranče in limete zagotavljajo nor val svežine.
6,00 – 25,00
Uživajte v občutku sproščenosti in svežine. Light Blue je nepozabna dišava, ki je zasnovana za vse moške, ki cenijo udobje in slog.
6,00 – 25,00
COOL WATER Davidoff je osvežujoča moška dišava, ki je pridobila popularnost po nagradi za najboljši parfum.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

CHALLENGE Lacoste je energična dišava, ki vam doda pozitivno razpoloženje. Parfum je ustvarjen posebej za moške, ki se ne bojijo izzivov. Dišava pooseblja drznost, lahkotnost, dinamičnost in tudi eleganco.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Moški citrusni parfumi so priljubljeni zaradi svoje osvežujoče in energične narave, ki vključuje vonje citrusov, kot so limona, pomaranča, bergamotka, grenivka, mandarina in drugi. Ti vonji so lahko tako subtilni kot tudi močni in se uporabljajo za različne priložnosti, od vsakodnevnih do bolj formalnih.

Ena izmed zanimivosti citrusnih parfumov je, da so lahko različni glede na regijo, iz katere prihajajo citrusi. Na primer, italijanski citrusi so znani po svoji intenzivni in bogati aromi, medtem ko so španski citrusi bolj sladki in prijetni.

Moški citrusni parfumi so primerni za poletne mesece, ko si želimo osvežilne dišave. Prav tako so priljubljeni pri športnih aktivnostih, saj zagotavljajo dolgotrajen občutek svežine in čistoče.

V svetu moških parfumov so citrusni vonji v zadnjih letih postali zelo priljubljeni. Nekateri izmed najbolj prodajanih moških citrusnih parfumov so Dior Homme Sport, Chanel Allure Homme Sport, Acqua di Parma Colonia, Terre d’Hermès in Yves Saint Laurent L’Homme.

Košarica