Vodno Aromatični

Moški vodno-aromatični parfumi so zelo priljubljeni zaradi svoje lahke in osvežujoče note, ki so kot nalašč za tople poletne dni. Tipično vsebujejo sestavine, kot so citrusi, zelišča in morski akordi, ki ustvarjajo občutek svežine in čistosti.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

L’Homme Lacoste Timeless Lacoste moški parfum
Parfum je ustvarjen za vse samozavestne in dinamične moške, ki iščejo osvežitev in se ne zadovoljijo z običajnimi dišavami.
6,00 – 25,00
V sestavi prevladujejo morski akordi, ki se na začetku združijo z esencami olupka grenivke, nato pa jih nadomesti možat lovor.
6,00 – 25,00
Bodite izvirni, originalni in drugačni od drugih. Izstopajte z vonjem bele limone in palisandra. Je odlična moška dišava, ki se lahko uporablja za vsakodnevno nošenje.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

Parfum L Eau Majeure D Issey prikliče veselo, razburljivo in brezskrbno vzdušje. Dišava vas obda z lahkoto in svežino.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Ena izmed najbolj prepoznavnih sestavin vodno-aromatičnih moških parfumov je rožmarin, ki daje parfumu rahlo pikantno in zeliščno noto. Ostale pogoste sestavine vključujejo meta, baziliko, kumino, limono in bergamotko. Te note ustvarjajo čisto, svežo in navdihujočo dišavo, ki je primerna za vsako priložnost.

Poleg tega so vodno-aromatični moški parfumi pogosto povezani z vodnimi in športnimi dejavnostmi, kot so jadranje, surfanje in druge aktivnosti na prostem. Ti parfumi so prav tako priljubljeni pri moških, ki se ukvarjajo s fitnesom ali drugimi športnimi dejavnostmi, saj imajo lahko poživljajoč učinek.

Ne glede na to, ali iščete parfum za vsakodnevno uporabo ali pa za posebno priložnost, so moški vodno-aromatični parfumi vedno dobra izbira. Njihova sveža in osvežujoča aroma bo zagotovo pritegnila pozornost okoliških ljudi in pustila prijeten vtis.

Košarica