Parfumi navdihnjeni po: Armani

Tukaj najdete parfumske dvojčke, ki so navdihnjeni po parfumih znamke Armani.

Italijanska znamka Armani s svojim nezamenljivim slogom predstavlja eleganco in brezčasnost, hkrati pa ponazarja visoko kakovost. Ustanovitelj znamke Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih oblikovalcev vseh časov. Kmalu po ustanovitvi blagovne znamke je na trgu predstavil še linijo kozmetike, ličil in parfumov, hkrati pa je zaslužen za začetek mode na rdeči preprogi, ki jo poznamo danes.

Prikaz vseh 23 rezultatov

Te zanima več o tej znamki po katerih so inspirirani naši parfumski aReal dvojčki?

Armani je znan po svojih elegantnih in prefinjenih oblačilih, a tudi po svojih luksuznih parfumih. Pod znamko Armani se skriva več linij parfumov za moške in ženske, vsaka z lastno edinstveno dišavo.

Ena najbolj prepoznavnih in ikoničnih dišav pod znamko Armani je brez dvoma Giorgio Armani Acqua di Gio. Ta dišava je bila prvič predstavljena leta 1996 in je bila takoj uspešna, saj je postala najbolj prodajana moška dišava na svetu. Parfum je navdihnjen z obalo Sredozemskega morja in ima svežo in citrusno dišavo, ki vsebuje note bergamotke, limone, mandarine, jasmina in cedre.

Armani ima tudi linijo parfumov Armani Code, ki vključuje moške in ženske dišave. Armani Code je zasnovan tako, da privablja in omamlja, saj vsebuje note črnega ribeza, ingverja, jasmina in tonke. Ta dišava je namenjena samozavestnim in zapeljivim posameznikom.

Še ena linija parfumov pod znamko Armani je Emporio Armani, ki vključuje nekaj dišav za moške in ženske. Ena najbolj prepoznavnih dišav iz te linije je Emporio Armani Diamonds, ki je znana po svojih sladkih notah maline, ličija in jasmina.

Zanimivost o znamki Armani je, da je njen ustanovitelj, Giorgio Armani, začel svojo kariero kot prodajalec v veleblagovnici Rinascente v Milanu. Kasneje se je uveljavil kot modni oblikovalec in svojo prvo modno linijo predstavil leta 1975. Od takrat dalje je znamka Armani postala sinonim za italijanski stil in prestiž.

Vsekakor lahko rečemo, da so Armani parfumi luksuzni in edinstveni, ki pritegnejo pozornost z izjemno zapeljivimi dišavnimi notami.

Košarica