Parfumi za senzitivno kožo

Otroški parfumi za pranje perila Profumel (znamke Horomia) so prve dišave za perilo, ki poskrbijo za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov.

✅  Izjemno primerni za vsako občutljivo in razdražljivo kožo (ne samo otroško)
✅  Odstranijo mikrobe in bakterije
✅  Osvežijo perilo, mehčalca pa ni več potrebno dodajati v pralni stroj!

Formula parfuma za pranje perila je dezinfekcijska in hipoalergena, ter je primerna za občutljivo otroško kožo, ki je še posebej razdražljiva. Izdelki Profumel pomagajo odstraniti mikrobe in bakterije iz oblačil. Priporočamo!

Kombiniraš jih lahko tudi skupaj z dišečimi vrečkami in dišavami za tkanine. 

Priporočamo & popularno 👌

Parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Blue Diamond je orientalska harmonija cvetličnih, mošusnih in jantarjevih not, obogatenih z bergamotko in ličijem.
14,90€
Parfum za pranje perila poskrbi za dobro počutje najmlajših, dojenčkov in malčkov. Sweet Sun je dmešanica citrusov, magnolije in pačulija.
14,90€
Se ti je kdaj zgodilo, da si pozabil/-a perilo v pralnem stroju in sedaj zaudarja? Enostavno uporabi nevtralizator neprijetnega vonja Horomia (Odour Off), ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

2,20 – 25,90€

Se ne moreš odločiti? Si želiš samo preizkusiti? Naroči testerje! 😏

Za prvi nakup priporočamo nakup testerjev, paketi vsebujejo od 5, 10 in 15 testerjev. En tester je dovolj za dva do tri pranja.

Od 9,50€

Košarica