Sadni

Sadni ženski parfumi so parfumi, ki imajo v glavni noti vedno sadje. V zadnjih letih so ti parfumi postali med bolj iskanimi v ženski kategoriji parfumov. To so ponavadi igrive, razigrane dišave za osebe, ki obožujejo adrenalin, poletje in svobodo.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

Parfum Ultra Juicy Zara se odpre s svežim koktajlom sadnih citrusov, kar daje dišavi posebno privlačnost.
6,00 – 25,00
Born in Roma Coral Fantasy Donna Valentino je sadno cvetlična dišava z akordom kivija.
6,00 – 25,00
Dišava v sebi domiselno združuje eksotično sadje in čutno cvetje.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

L’Interdit je prava izbira za ženske, ki se ne bojijo rušiti pravil in se upreti ustaljenim konvencijam.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Sadni ženski parfumi so zelo priljubljeni zaradi svoje sladke in osvežujoče dišave, ki vsebuje note sadja, kot so jagode, marelice, breskve, ananas, citrusi in mnogo drugega. Te dišave so odlična izbira za pomlad in poletje, saj spominjajo na sončne dni in eksotična počitniška območja.

Poleg tega pa sadni parfumi pogosto vsebujejo tudi note cvetja ali lesa, kar jim daje bolj zapleteno in globlje dimenzije. Nekateri priljubljeni sadni parfumi vključujejo Daisy od Marc Jacobsa, Daisy Love od Marc Jacobsa, Bright Crystal od Versaceja in La Vie Est Belle od Lancômeja.

Zanimivost o sadnih parfumih je, da imajo lahko različne vplive na razpoloženje. Nekateri sadni vonji, kot so jagode ali breskve, lahko pomirijo in sprostijo, medtem ko citrusni vonji, kot so limona ali pomaranča, lahko poživijo in izboljšajo razpoloženje. Zato so sadni parfumi pogosto vključeni v aromaterapijo, saj pomagajo pri uravnavanju razpoloženja in lajšanju stresa.

Pri izbiri sadnega parfuma je pomembno upoštevati vaš osebni stil in okus. Če imate radi sladke vonje, ki spominjajo na sladkarije ali sadne sokove, potem so sladki sadni parfumi idealni za vas. Če pa iščete nekaj bolj subtilnega, poskusite z nežnimi sadnimi vonji, ki vsebujejo več cvetličnih not.

Vsekakor pa so sadni ženski parfumi odlična izbira za vse, ki želijo dodati nekaj sladkosti in svežine v svojo vsakdanjo rutino.

Košarica