Seti parfumov za pranje perila

Seti parfumov za pranje so odlični za pokušino več različnih parfumov za pranje perila – z njimi 100% najdete svoj najljubši vonj! Priporočamo.

Priporočamo & popularno 👌

SET Parfumov za pranje perila FIORI
V setu je 10 različnih 50 ml parfumov za pranje perila.
39,90€
Set parfumov za pranje perila HORO4, vsebuje: Blue Fior Di Loto (Modri cvet lotosa), Fresh Cotton (Sveži bombaž), Bianco Infinito (Neskončno belo) in Musica Del Sole (Glasba sonca).
24,90€
Se ti je kdaj zgodilo, da si pozabil/-a perilo v pralnem stroju in sedaj zaudarja? Enostavno uporabi nevtralizator neprijetnega vonja Horomia (Odour Off), ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

2,20 – 25,90€

Se ne moreš odločiti? Si želiš samo preizkusiti? Naroči testerje! 😏

Za prvi nakup priporočamo nakup testerjev, paketi vsebujejo od 5, 10 in 15 testerjev. En tester je dovolj za dva do tri pranja.

Od 9,50€

Izdelki za parfumiranje perila so se z leti razvili in postali zelo priljubljeni, saj zagotavljajo, da bo vaše perilo dišalo sveže in prijetno tudi po pranju. Italijanska znamka Horomia se je specializirala prav za ta segment izdelkov in ponuja široko paleto dišav za perilo.

Med njihovimi izdelki so tudi seti parfumov za pranje perila, ki so sestavljeni iz več različnih dišav. Te dišave so tekočine in pakirane v obliki plastenk, ki se jih enostavno doda k perilu med pranjem oziroma v fazi izpiranja (tretji predalček v vašem pralnem stroju je namenjem fazi izpiranja).

Seti parfumov za pranje perila so zasnovani tako, da zagotavljajo popolno harmonijo vonjav v vašem perilu, od lahkotnih cvetličnih in sadnih not do bolj začinjenih in mošusnih dišav. Linija parfumov Horolux znamke Horomia je najbolj luksuzna linija parfumo za pranje perila in se ponaša z razkošnimi in dolgotrajnimi vonjavami, ki dajejo vašemu perilu čutno in edinstveno noto.

Vsekakor je uporaba parfumov za pranje perila znamke Horomia dobra izbira za tiste, ki želijo svojemu perilu dodati dodatno nepozabno dimenzijo dišav.

Košarica