Parfumi za pranje perila

Noviteta na Slovenskem trgu, a že več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov!
✅ 
Enostavna uporaba: dodaj le nekaj kapljic v pralni ali sušilni stroj (5ml je dovolj za eno pranje)!
✅ 
Mehčalca zdaj več ne potrebuješ! Preberi nekaj nasvetov kako uporabljati parfume za perilo tukaj.
  Parfumirana oblačila ti dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.
✅ 
Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Horomia, ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Priporočamo & popularno 👌

SET Parfumov za pranje perila FIORI
V setu je 10 različnih 50ml parfumov za pranje perila Horomia. Priporočamo za prvi nakup!
39,90€
Parfum za pranje perila ELIXIR je eden najnovejših vonjev znamke Horomia in hkrati tudi najbolj priljubljenih parfumov. Na voljo je v štirih različnih velikostih; 20, 50, 250 in 500 ml.
2,00€ – 21,90€
Se ti je kdaj zgodilo, da si pozabil/-a perilo v pralnem stroju in sedaj zaudarja? Enostavno uporabi nevtralizator neprijetnega vonja Horomia (Odour Off), ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

2,20 – 25,90€

Se ne moreš odločiti? Si želiš samo preizkusiti? Naroči testerje! 😏

Za prvi nakup priporočamo nakup testerjev, paketi vsebujejo od 5, 10 in 15 testerjev. En tester je dovolj za dva do tri pranja.

Od 9,50€

Parfumi za pranje perila hitro postanje pomemben del vsakdanjega življenja, saj poleg osvežitve tkanin dodajo tudi prijetno dišavo, ki se razdiši še po celem domu. Obstaja veliko različnih blagovnih znamk in vonjev, ki se razlikujejo po intenzivnosti, trajnosti in sestavi dišave, a se po kakovosti, uporabi in trajanju zelo težko primerjajo z Italijansko znamko Horomia.

Zanimivost o parfumih za pranje perila je, da so se začeli razvijati že v 19. stoletju, ko so proizvajalci začeli dodajati dišave k milom in pralnim praškom. Danes so parfumi za pranje perila postali skorajda neizogibni, saj lahko pomagajo pri maskiranju neprijetnih vonjav in dodajo svežino in mehkobo vašim tkaninam.

Prav tako pa lahko izbirate med različnimi vrstami tretmajev za svoje parilo, kot so gel, prašek, kapsule ali pa parfumi, ki se enostavno uporabljajo in zagotavljajo učinkovito pranje in prijetno dišavo.

Zanimivo je, da so bili prvi parfumirani detergenti za pranje perila izdelani že v 19. stoletju. V tistem času so se uporabljali naravni vonji, kot so rožmarin, sivka, vrtnica in pomarančni cvet, da bi dodali vonj oblačilom.

Danes lahko najdete veliko različnih vrst parfumiranih detergentov za pranje perila, vključno z različnimi vonji, kot so citrusi, cvetovi, lesni vonji in celo eksotične dišave. Naši Horomia parfumi za pranje perila pa lahko naročite v 17 različnih vonjih vse od vonja potonike, sivke, lotosa in ostalih!

Obstajajo tudi posebni parfumirani detergenti za pranje perila za ljudi z občutljivo kožo, ki so brez parabenov, barvil in dišav. Poleg tega pa so danes priljubljeni tudi detergenti z dodatkom mehčalca, ki hkrati odišavijo oblačila in jih naredijo mehkejša, ampak mnogokrat tudi vplivajo na kožo in občasno povzročijo rdečico ali srbečico. Zato mi priporočamo naše parfume za pranje perila, ki so izdelani iz kakovostnih sestavin, da se temu povsem izognemo! Na voljo je tudi linija parfumov Profumel, ki so zasnovani za občutljivo otroško kožo in za vse, ki imajo izjemno občutljivo kožo.

Mi preprosto in enostavno prisegamo na parfume za pranje perila znamke Horomia, ki z svojo formulo ne samo maskirajo, ampak tudi izničijo neprijetne vonjave v vašem perilu in tkaninah.

Ker so bolj koncentrirani kot druga sredstva na trgu, je za eno pranje dovolj že samo 5ml parfuma, ki ga preprosto dodate v tretji predalček v svojem pralnem stroju, ki je namenjen fazi izpiranja perila. Zato bo en parfum v pakiranju za 500ml v vaši pralni omari zdržal tudi mnogo dlje kot ostali parfumi, detergenti, geli in mehčalci za perilo.

Parfume za pranje perila lahko preprosto uporabite tudi v sušilnem stroju: samo pokapajte nekaj parfuma na robec/tkanino in ga dodajte k perilu v sušilnem stroju.

Košarica