POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Zbirka kratkih odgovor na zelo pogosto zastavljena vprašanja v naši spletni trgovini.

Imena parfumov so last njihovih blagovnih znamk, katerih ne zastopamo, temveč jih uporabljamo zgolj za identifikacijo točenih parfumov! Parfumi dišijo skoraj identično kot parfumi znanih blagovnih znamk, označeni pa so tudi s številko za lažjo identifikacijo parfuma.

Parfumi niso ponaredki, ampak kvalitetne imitacije. Niso pakirani v originalni embalaži ali embalaži, ki bi spominjala na priznane znamke. Imena parfumov niso na embalaži ali stekleničkah, uporabljamo jih zgolj za identifikacijo točenih parfumov.

Naši točeni parfumi so Poljskega porekla, izdelani so po standardih in so skladni z vsemi predpisi, ki jih zahteva evropska zakonodaja o kozmetičnih izdelkih. Vsi parfumi, ki so v ponudbi so priglašeni v centralnem elektronskem registru, t.i. CPNP (portal za priglasitev kozmetičnih proizvodov).

Da, testerje lahko naročiš tukaj ali pa oddaš naroči po e-mailu ali telefonu.

Cena poštnine po Sloveniji je 4,5 EUR. Dostava je brezplačna za naročila nad 40,00 EUR.

OPOMBA: Pri plačilu po povzetju vam bo Pošta Slovenije poleg poštnine zaračunala dodatno provizijo v višini 1,22 eur za opravljeno storitev.

Cenik dostavne službe Pošte Slovenije je na voljo tukaj.

DDV ni obračunan po 1. odstavku 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Cene po trgovini so standardizirane za vse točene parfume po sistemu:

100ml = 24,00 eur
50ml = 14,00 eur
30ml = 9,00 eur
15ml = 5,50 eur 

Naročilo lahko pričakuješ po pošti v roku enega do dveh delovnih dni.

Naročilo lahko varno zakjučiš s pomočjo:

  • kreditno kartice, ki omogoča plačilo preko spleta (npr. Visa ali Mastercard. Opozorilo: Kartica Maestro NE omogoča plačila preko spleta)
  • Paypal-a
  • plačilom na TRR oz. s pomočjo neposredne bančne transakcije (navodila za nakazilo se izpišejo po oddaji naročila – po predračunu)
  • plačila po povzetju (Opozorilo: Pošta Slovenije zaračuno bančno provizijo 1% na vrednost paketa ob prevzemu)

Pred dodajanjem izdelka v košarico se prepričaj, da si izbral-a količino parfuma (na voljo so štiri izbire v roza gumbih), nato lahko dodaš parfum v košarico.

Ni probema! Pokliči nas na telefonsko številko 040 618 250.

Razumemo. V tem primeru ti predlagamo, da najdeš najbližjo poslovalnico, kjer lahko kupiš naše parfume. Seznam prodajnih mest je na voljo tukaj.

Klikni “Odjava” oziroma “Unsubscribe” na dnu e-sporočila. Lahko nam tudi pišeš na e-naslov prodaja@areal-parfumi.si in te bomo odjavili od naslednjih e-sporočil.

Enostavno nam pošlji sporočilo v klepetu s pomočjo oblačka na desni strani spodaj. Če ti je bližje email nam pošlji sporočilo na e-naslov prodaja@areal-parfumi.si ali nas pokliči nas na telefonsko številko 040 618 250.