Cvetlični

Cvetlični ženski parfumi so najbolj razširjena skupina dišav. Cvetlični vonji kompoziciji dodajo romantičen in pogosto ženstven pridih, ki krepi vtis naravne lepote. V teh vrstah dišav se pogosto pojavljajo vrtnica, jasmin in sivka. Zaradi univerzalno ljubljenega vonja z nakupom cvetličnega prafuma zelo težko zgrešite.

Izpostavljeni parfumi: Priporočamo! 👌

Poizkusite svobodo, ki vam jo ponuja parfum, ki je resnično nekaj posebnega.
6,00 – 25,00
CODE Armani je zapeljiva in skrivnostna dišava polna lepih trenutkov.
6,00 – 25,00
Paradoxe Prada je brezčasna ženska dišava, ki vas očara s cvetličnimi toni in toni ambre v spremljavi citrusov.
6,00 – 25,00

S tem res ne moreš zgrešiti.. 🤗

FLORA Gucci je dišava, ki odlično dopolni osebnost moderne ženske, ki obožuje romantiko, eleganco in ima zelo izbran okus.
6,00 – 25,00

Se ne moreš odločiti? Želiš poskusiti več parfumov naenkrat? 😏

Vsebuje 16 testerjev, ki si jih lahko poljubno izbereš. V škatli na magnetno zapiranje je 16 mini parfumov v velikosti 2 ml, izbiraš lahko med tremi barvami. Testerji so odgovor na vprašanje: Kako kupiš parfume preko spleta?

24,90€

Cvetlični ženski parfumi so že dolgo časa med najbolj priljubljenimi vrstami parfumov. Glavna sestavina teh parfumov so različni cvetovi, kot so vrtnice, jasmin, lilije, vijolice, magnolije in številne druge. Ti parfumi so lahko nežni in romantični, a hkrati tudi močni in intenzivni.

Cvetlični parfumi so najboljša izbira za ženske, ki želijo ohraniti ženstven in eleganten vonj. Poleg tega pa imajo tudi različne učinke na naše razpoloženje in občutke. Na primer, jasmin ima pomirjujoč učinek, vrtnice pa imajo pomirjujoč in sproščujoč učinek.

Ena izmed zanimivosti cvetličnih parfumov je, da so priljubljeni že od antičnih časov. Cvetlični vonji so bili uporabljeni v različne namene, od verskih obredov do zdravilnih učinkov. Že stari Rimljani so uporabljali različne cvetlične esence in olja za kopeli in masaže.

Cvetlični parfumi so zelo raznoliki, zato obstaja veliko možnosti za izbiro. Lahko so nežni in subtilni, lahko pa so tudi močni in zapeljivi. Poleg tega so primerni za vsako priložnost, bodisi za dnevno rabo ali za posebne dogodke.

Pri izbiri cvetličnega parfuma je pomembno upoštevati vaše želje in osebnost. Na koži se vonj vsakega parfuma razvije drugače, zato je dobro pred nakupom preizkusiti več vonjev. Pri nakupu parfuma pa se prepričajte, da je originalen in kakovosten, saj bo tako vonj trajal dlje časa in bo na vaši koži bolj prijeten.

Vsekakor pa so cvetlični parfumi nepogrešljivi del vsake ženske parfumske zbirke in bodo vedno ostali med najbolj priljubljenimi in klasičnimi vonji.

Košarica