👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

Nevtralizator neprijetnega vonja ODOUR OFF Horomia

2,2025,90 z DDV

NEVTRALIZATOR NEPRIJETNIH VONJAV NA TKANINAH HOROMIA

Se ti je kdaj zgodilo, da si pozabil/-a perilo v pralnem stroju in sedaj zaudarja? Enostavno uporabi nevtralizator neprijetnega vonja Horomia (Odour Off), ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

A ta izdelek je veliko več kot samo to..

Priznajmo si: vsi smo zaposleni. Med šolo, službo, doma, v dnevu nam ne ostane veliko časa za reševanje vedno večjega seznama opravil. Torej, ko tvoja oblačila po pranju zaudarjajo, je to lahko zares hudo. Med številnimi izdelki za dom vendarle obstaja rešitev, ki se imenuje Odour Off (nevtralizator neprijetnih vonjav). Izdelek vsebuje aktivno molekulo, ki napade delce vonjav na tkaninah in jih nevtralizira.

Izdelek ima unisex vonj in je primeren za vsakogar in za različne namene, kot so športna oblačila, živali, vonj po kuhinji, vonj po dimu, delavnici… Sodobna vlakna sintetičnega izvora, ki se uporabljajo predvsem za športna oblačila, se popolnoma razlikujejo od tradicionalnih vlaken in jih je potrebno prati z detergenti, ki po eni strani ohranijo njihovo funkcijo, po drugi strani pa ohranijo njihovo površino.

Odour Off Horomia je kot nalašč ustvarjen tudi za odstranjevanje neprijetnega vonja vaših hišnih ljubljenčkov. Tvoj pes je nedvomno ponosen na svoj vonj, saj je to njegova identiteta in njegov pečat svetu. Psi imajo tako kot ljudje mastno kožo in voskasta ušesa. In ali si vedel-/a, da se potijo skozi noge? To je veliko telesnega vonja, s katerim se je potrebno spopasti.

Odour Off je primeren za vse vrste tkanin od postelje, otroške posteljice, zaves, sedežnih garnitur do blazin…, ter za vse vrste neprijetnih vonjav. Tvoja oblačila in tekstilni izdelki bodo s tem izdelkom znova prijetno sveži in brez neprijetnih vonjav. Preprosto! Priporočamo.

Šifra NEV001 Kategorije: , Številka parfuma

Imaš vprašanje glede izdelka? Piši nam s pomočjo klepetalnika v levem spodnjem kotu.
Več odgovor na pogosta vprašanja je na voljo tukaj.

NAVODILA ZA UPORABO za Nevtralizator neprijetnega vonja Horomia: 

Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU: Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.

DIŠAVNE NOTE: cvetlične, sveže

Količina

, , ,

1 mnenje za Nevtralizator neprijetnega vonja ODOUR OFF Horomia

 1. Ines Pilko (preverjena stranka)

  Preizkušeno na brisačah,ki jih uporabljamo pri masaži. S časom brisače prevzamejo vonj olja,kjub pranju na 90° s praškom in mehčalcem. Odločili smo se uporabiti neutralization Hormonia ,ki pa dejansko deluje. Brisače nimajo več vonja po oljih, so prijetnega svežega vonja. Priporočam.

Podaj mnenje
4-tert-ButyIcycIohexyI Acetate, 2,4-DimethyI-3- Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-lsomethyl lonone, Hexyl salicylate, Methylundecanal, Citronellol, delta-Damascone, Limonene, Eucalyptol, Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate.
Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.
Nevtralizator neprijetnega vonja (Profesionalni izdelek)
Nasvet za uporabo parfumov za pranje perila

Preberi nasvete za uporabo parfumov za pranje perila!

Odgovarjamo na vprašanja:

 • Kaj točno so parfumi za pranje perila?
 • Kateri parfum za perilo naj izberemo?
 • Kako jih uporabljamo? Jih lahko uporabimo v sušilnem stroju?
 • Ali potrebujemo uporabljati detergent ali mehčalec?
 • Ali omehčajo perilo? Naša priporočila glede mehčanja perila..
 • Koliko parfuma doziramo v pralni oz. sušilni stroj?
 • Kako dolga obstane vonj parfuma za perilo?
 • Odgovore na vsa vprašanja o parfumih za pranje perila preberi tukaj!

Najbolj popularni parfumi za pranje perila