👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

HOROLUX Parfum za pranje perila SOUL

HOROLUX Parfum za pranje perila SOUL

Šifra SOUL001 Kategorije , Številka

25,95 z DDV

V košarico

Ste že slišali za parfum, ki se uporablja za pranje perila? Sedaj je na voljo tudi pri nas. V ponudbi imamo 4 različne vrste luksuznih parfumov za pranje perila. Na voljo so v velikosti 300 ml. Izdelki so narejeni v Italiji v podjetju Deolab S.r.l., ki ima dolgoletno tradicijo za tovrstne izdelke.

Horolux je prva dišava za perilo, ki diši po elegantnem in modernem parfumu. Z luksuznim vonjem vam bo parfum pustil neizbrisan spomin. Leta raziskav so postala resničnost med dragocenimi surovinami in dišavami.

Profesionalni izdelki linije Horolux so veliko več kot le preproste dišave za perilo. Le nekaj kapljic dodanih v pralni stroj je dovolj za pridobitev dišečih oblačil. Parfumirana oblačila vam dajo občutek dobrega počutja skozi ves dan.

SOUL  je citrusna dišava za pranje perila z lesno noto. Kombinacija kadila, mošusa in lesa je zelo očarljiva. Dišava vas bo popeljala na mistično, skrivnostno potovanje ob vznožje Tibetanskega templja. Limonina lupina, grenivka in absint se zlijejo v osrčje mirte in kadila v ozadju lesa pačulija, cedre in zelenega maha. Dišava “Tisoč in ene noči” s krepkim in ovojnim značajem zasvoji vaše čute. Je duša s svojo lesno in rustikalno noto, ki vas bo spremljala na mističnem in skrivnostnem potovanju. Soul je nekoliko bolj možata dišava.

 

 

 

 

 

Šifra SOUL001 Kategorije: , Številka parfuma

DODAJ NA SVOJ SEZNAM ŽELJA

Imaš vprašanje glede izdelka? Piši nam s pomočjo klepetalnika v desnem spodnjem kotu.
Več odgovor na pogosta vprašanja je na voljo tukaj.

Opis

NAVODILA ZA UPORABO:

Pred uporabo izdelek dobro premešajte.

Za mero lahko uporabite zamašek na embalaži, ki je približno 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfuma v predal za izpiranje, kjer ponavadi dodate mehčalec. Parfum lahko dozirate v katerikoli fazi pranja.

  V SUŠILNEM STROJU: Nalijte nekaj kapljic parfuma na robec ali kos blaga in ga položite v sušilni stroj. Parfuma ne dozirajte direktno na oblačila.

  ROČNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfuma na 5 litrov vode.

NOTE DIŠAVE SOUL: sveže, lesne note

PARFUM ZA PRANJE PERILA 300 ml V pralni stroj dodajte nekaj kapljic parfuma, da boste dali svojemu perilu dišeč vonj. Parfum vam bo dal občutek dobrega počutja cel dan.

SESTAVA: Acetat p-t-But-Cycloexile, Alpha Hexyl Cinnamaldehyde, 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-yl Acetat, 1,8(9)P-Menthadiene, 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol, 6-Octen-1-ol,3,7-Dimethyl, 1,8-Cineol, (1S)2,6,6-Trimethylbicyclo-2-Heptene, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One (main component).

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Po uporabi temeljito operite roke. Izdelka ne vdihujte. Izdelek lahko resno draži oči in kožo, zato ob uporabi uporabite zaščitna očala in zaščitne rokavice. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Parfum za pranje perila (Profesionalni izdelek)

Dodatne informacije

Količina

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “HOROLUX Parfum za pranje perila SOUL”

Dodaj izdelek v košarico

V košarico

Najbolj popularni parfumi za pranje perila

Parfume za perilo lahko izjemno dobro kombiniraš še z dišavami za tkanine in dišečimi vrečkami za prostor:

  • dišave za tkanine (12,90€), ki so brez alkohola in plinov. Primerne so za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem. Ne puščajo madežev. Idealne so za zavese, avtomobile, sedežne garniture in oblačila.
  • dišeče vrečke za prostor (10,90€) so ustvarjene iz naravnega neživilskega napihnjenega riža in so oblikovane tako, da vašim oblačilom in vašemu domu dajejo edinstven in nepogrešljiv dišeč vonj.