👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

DIŠEČA SVEČA GOZDNI SADEŽI

23,90 z DDV

NOVO! DIŠEČA SVEČA GOZDNI SADEŽI!

Predstavljamo vam novo linijo vrhunskih dišečih sveč z naravnim sojinim voskom znamke Horomia. V novi liniji dišečih sveč je osem unikatnih visoko kakovostnih esenc, ki so jih ustavrili priznani italijanski parfumerji. Vsaka izmed osmih dišečih sveč v prostor vnese prijeten in harmoničen vonj. Za piko na i so poleg izrednih vonjev ustvarili tudi popolno in elegantno embalažo, ki je kot nalašč za dekoracijo v vsakem prostoru.

Dišeča sveča v stekleni embalaži tehta 350 g in je okrašena z ročno izdelanim pokrovčkom iz orehovega lesa. Pokrovček je namenjen tudi za zapiranje sveče, ko le ta ne gori, da ohranja parfum, ki je v vosku.

Čas gorenja sveče je do 75 ur.

Po uporabi voska, lahko posodo uporabite za različne namene.

OPIS VONJA

Sladek vonj spominja na jesenski sprehod po položnih pobočjih vinskih trt, ki so odete v ćudovite jesenske barve. Sadne note gozdnih jagod in črne češnje spominjajo na aromo najslajšega vina.

Zgornje note: kosmulja, gozdne jagode, črna češnja

Srčne note: črni ribez, listi vinske trte, rdeči ribez

Bazne note: mošt, trsni sladkor, les jelke

SESTAVA: Linalool, 4-tert Butylcyclohexyl Acetate, D-Limonene, Ethyl Methylphenylglycidate, Geraniol, Neryl Acetate, Nopyl Acetate

OPOZORILO: Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo na koži. Izdelek je škodljiv za vodne organizme. Shranite izven dosega otrok in živali. Po uporabi izdelka ne zavrzite v naravi. V kolikor pride do draženja kože ali izpuščajev poiščite zdravniško pomoč.  

 

 

 

 

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
DIŠEČA SVEČA GOZDNI SADEŽI
23,90 z DDV