👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

ČISTILO in dišava za prostor FIORI BRASIL Wexor (2 v 1) 750ml

12,90 z DDV

Zaloga: Na zalogi

ČISTILO IN DIŠAVA ZA PROSTOR FIORI BRASIL WEXOR 750 ml (2 v 1)

Izdelek dva v enem je lahko namenjen, kot čistilo ali kot dišava za prostor. Dolgoobstojna dišava ima vonj monoja iz Tahitija, limete in brazilskega cvetja. Hiperkoncentrirana formula z samo nekaj prški v prostoru zagotovi občutek ”dišeče čistoče” in dolgotrajno prisotnost v prostoru. Dišava, ki je hkrati tudi čistilo je namenjena za čiščenje vseh površin. Kot čistilo ga dodajte v vedro vode in pričnite s čiščenjem. Razpršen v vedru vode deluje kot ”ojačevalec” parfuma in deluje sinergistično z detergentom pri čiščenju površin. Razpršen po površini zajame prah in sprosti intenzivno dišavo. Naj bo vaše okolje čisto in edinstveno dišeče.

UPORABA: Izdelek razpršite po kotih prostora, ki ga želite odišaviti. Pred uporabo pretresite. V 5 litersko vedro napolnjeno z vodo popršite 2 do 3 krat. V tem primeru je idealno za čiščenje vseh površin. Izdelek lahko popršite tudi direktno na čistilno krpo 1 do 2 krat in obrišete površine, ki jih želite očistiti in nadišaviti.

OPOZORILO: Ni užitno. Umaknite izdelek izven dosega otrok in živali. Izdelek je namenjen za čiščenje in ga ne uporabljajte za druge namene. Po uporabi embalažo odvrzite v zabojnike za plastično embalažo. Embalaže ne odlagajte v naravo.

Čistilo in dišava za prostor znamke Wexor, sprej 2 v 1.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
ČISTILO in dišava za prostor FIORI BRASIL Wexor (2 v 1) 750ml
12,90 z DDV

Zaloga: Na zalogi