Nasveti za uporabo parfumov za pranje perila

Kaj so parfumi za pranje perila?

Parfumi za pranje perila so dodatek k pranju, ki obačilom dodajo prijeten vonj ter svežino. 🌼

Uporabljajo se v kombinaciji s pralnimi praški oz. pralnimi geli ter lahko delujejo podobno kot mehčalec, zato se mu lahko tudi izogibamo. Čeprav prvoten namen parfumov za pranje perila ni mehčanje, imajo v kombinaciji z nekaterimi praški in geli podoben učinek.

Kako uporabljati parfume za pranje perila?

💧 Strojno pranje 

Ker je izdelek koncentriran ga pred uporabo strojnega pranja dobro premešamo in dodamo 5/10 ml v razdelek za mehčalec (namesto tega).

☀️ V sušilniku

Če želimo dodati izdelek šele v sušilniku nalijemo nekaj kapljic parfuma na robček ali kos blaga in ga položimo v sušilni stroj. Zaradi intenzivnega delovanja stroja je možnost malenkostne izgube vonja parfuma po sušenju.

🌸 Ročno pranje

V primeru ročnega pranja pa enako količino (5/10ml) dodamo na 5 litrov vode pri končnem izpiranju z zaščitnimi rokavicami (ker gre za visoko koncentriran izdelek).

🍀 Nasveti in triki

Pokrovček izdelka se lahko uporabi tudi kot merica, saj je ta velik približno 5 ml. Za doziranje parfumov pa velja pravilo “manj je več”, saj imajo zaradi visoke koncentriranosti intenzivnejši vonj kot običajni praški.

Za alternativce pa priporočamo popolno opuščanje uporabe mehčalca ter nadomestitev tega z belim (destiliranim) kisom! Njegova učinkovitost je večnamenska, kajti uničuje bakterije, čisti madeže, mehča oblačila ter očisti stroj. V primeru, da vonj parfuma ni dovolj izrazit, lahko to nakazuje na zamaščen pralni stroj, kar se da rešiti z zagonom samočistilnega programa. Druga rešitev pa je, da dodate kis v režo za prašek ter zaženete daljši program z visokimi obrati.

Kje začeti s parfumi za pranje perila?

Če kupujete naše izdelke za pranje perila prvič je najboljše začeti s testerji posameznega izdelka. Kupiti se da testerje petih najbolj priljubljenih dišav ali pa večji paket, kjer lahko poskusimo vse dišave.

Najbolj prodajani parfumi za pranje perila

Predstavljen je ožji izbor najbolj popularnih parfumov za pranje perila. ⭐️

Ne spreglejte tudi …

Za najmlajše ter tiste z občutljivo kožo, imamo na voljo tudi parfume za senzitivno kožo! 🐣
Poleg tega pa prodajamo najprestižnejše ter najkvalitetnejše parfume za pranje perila znamke Horolux. 💎

Deli na:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram

Leave a Comment

Sledi nam

Popularni zapisi

Ostani obveščen/-a

Ostani obveščen/a! Naroči se na e-novice

Ostani obveščen/-a o novitetah, akcijah, novih zapisih in še!

Oglej si izdelke

Košarica