👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

Dišava za tkanine in prostor NEŽNOST Horomia

12,90 z DDV

OPIS: Glavni akter v dišavni sestavi Soffice Talco je zagotovo jasmin. Že takoj na začetku se jasminu pridruži mehak smukec, ki naredi dišavo mehko kot žamet. Poleg jasmina in smukca so v dišavi prisotni tudi sveža šmarnica, beli mošus in pelargonija. Zaradi vseh teh prisotnih akterjev, lahko vonj dišave uvrstimo med klasike pralnih detergentov.

NOTE DIŠAVE: šmarnica, jasmin, beli mošus, aldehidi, pelargonija

DIŠAVA ZA TKANINE IN PROSTOR 250 ml: Inovativni izdelek Soffice Talco Horomia je brez alkohola in plinov. Primeren je za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem. Izdelek ne pušča madežev. Idealen je za zavese, notranjost avtomobila, sedežne garniture in oblačila. Izdelek vsebuje molekule, ki nevtralizirajo neprijetne vonjave.

NAVODILA: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek nanesite z razdalje 20 cm in zagotovite svež in čist občutek, ki bo trajal dlje časa.

SESTAVA ZA SPREJ: 3-metil-4- (2,6,6-trimetil-2-cicloesen-1-il) -3-buten-2-one, Cumarina, Geraniolo, Isoeugenolo, Linalolo

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)

NOTE DIŠAVE: aldehidi, šmarnica, pelargonija, jasmin, beli mošus

DIŠAVA ZA TKANINE IN PROSTOR: Inovativni izdelek brez alkohola in plinov je primeren za vse vrste tkanin, vključno z svilo in kašmirjem. Izdelek ne pušča madežev. Idealen je za zavese, notranjost avtomobila, sedežne garniture in oblačila. Izdelek vsebuje molekule, ki nevtralizirajo neprijetne vonjave.

NAVODILA: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek nanesite z razdalje 20 cm in zagotovite svež in čist občutek, ki bo trajal dlje časa.

 

SESTAVA ZA SPREJ: 3-metil-4- (2,6,6-trimetil-2-cicloesen-1-il) -3-buten-2-one, Cumarina, Geraniolo, Isoeugenolo, Linalolo: Lahko povzroči alergijsko reakcijo

INCI: Parfum (Profesionalni izdelek)

 

 

 

 

 

 

 

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta

Košarica
Košarica0
Ni še izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0