👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

Dišeče vrečke VETER Z VZHODA Horomia

10,90 z DDV

DIŠEČE VREČKE VETER Z VZHODA! Edinstvene intenzivne dišave Horomia sedaj tudi v večnamenskih dišečih vrečkah. Dišeče vrečke so ustvarjene iz naravnega neživilskega napihnjenega riža in so oblikovane tako, da vašim oblačilom in vašemu domu dajejo edinstven in nepogrešljiv dišeč vonj. Vsako pakiranje vsebuje tri dišeče vrečke, katere so namenjene za večkratno uporabo. Dišeče vrečke se idealno uporabljajo v kombinaciji z istim vonjem parfuma za pranje perila, ki jih najdete v naši ponudbi.

OPIS VONJA: Skrivnostna sladka dišava spominja na počitnice na rajski plaži, na kateri se prepleta vonj kreme za sončenje s toplimi sončnimi žarki. Ko poduhate, vas pozdravi sočna breskev z bergamotko. To kombinacijo poudarijo živahni toni vrtnice in jasmina, ki se mešajo z eksplozijo lesnih not. Na koncu se lahko veselite priljubljenih tonov mošusa s kremastim pridihom vanilije.

NOTE DIŠAVE: breskev, bergamotka, vrtnica, jasmin, lesne note, mošus, vanilija

NOTE DIŠAVE: breskev, bergamotka, vrtnica, jasmin, lesne note, mošus, vanilija

NAVODILA ZA UPORABO:

V paketu so tri dišeče vrečke katere se lahko uporabljajo za večkratno uporabo. Vsaka dišava je zavita v prozorno vrečko z visoko zaščito pred razsipom vsebine. Pred uporabo odstranite prozorno vrečko izdelka in iz nje vzemite dišečo vrečko. Dišavne vrečke so večnamenske in so primerne za dišavljenje prostora in oblačil. Izdelek lahko uporabite: kot dišavo za oblačila v omarah, predalih, na obešalnikih, v potovalnih kovčkih, garderobnih omarah…Vonj ene vrečke lahko vzdrži od 8 do 12 tednov, odvisno od prostornine okolja v katerem je izdelek nameščen. Dišeče vrečke se lahko dodajajo tudi v sušilni stroj, v katerem se lahko eno vrečko uporabi za 6 do 8 ciklov. Dišavnih vrečk NE dodajajte v kombiniran pralno – sušilni stroj. Idealne so tudi za dišavljenje prostorov. Uporabite jih lahko, kot dodatek pri sesanju s sesalcem, tako da iz dišeče vrečke razsujete naravni neživilski riž po tleh in ga posesate v filter sesalca. Med sesanjem bo iz filtra sesalca lepo zadišalo po prostoru.

SESTAVA: Linalool, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Cyclamen Aldehyde, Limonene, Heliotropine, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal

OPOZORILO: Ni užitno! Hranite izven dosega otrok. Pred uporabo natančno preberite navodila. Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo.

INCI: Večnamenska dišeča vrečka (Profesionalni izdelek)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta

Košarica
Košarica0
Ni še izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0