👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

ČISTILNI PARFUM za vse vrste tal SVEŽI CVET Wexor 235 ml

8,90 z DDV

Availability: Na zalogi

ČISTILNI PARFUM ZA VSE VRSTE TAL SVEŽI CVET WEXOR 235 ml

Super koncentriran izdelek združuje neprimerljivo čistilno delovanje z edinstveno intenzivno dišavo. Samo en pokrovček je dovolj, da sprosti opojno in dolgo obstoječo dišečo noto. Super koncentrirana formula zagotavlja do 50 čistilnih tretmajev. Čistilni parfum za vse vrste tal je novost na trgu. Njegova sestavna formula je narejena tako, da že samo nekaj kapljic zagotovi eksplozijo čistoče tal in doda popolno dišečo aromo v prostoru. Izdelek je primeren za čiščenje vseh vrst tal in za vse vrste umazanije.

OPIS DIŠAVE: Na prvi pogled ta dišava močno prikliče svežino citrusov in sladkobo pravkar razcvetelih rož. Toda dišava se hitro spremeni v nežno in harmonično srce, v katerem prevladujeta šmarnica in mošus. Sestava parfuma je edinstvena in posebna, s svojo sveže sladko kombinacijo, ki v prostor vneseta nepredstavljivo privlačno aromo.

UPORABA: Izdelek pred uporabo pretresite. Dodajte en pokrovček izdelka v pol vedra vode (5 l). V kolikor želite doseči ekstra dišeč učinek lahko odmerek podvojite. Za občutljive površine, kot je parket dodajte samo polovico pokrovčka. En pokrovček na embalaži vsebuje približno 6 ml.

OPOZORILO: Ni užitno. Umaknite izdelek izven dosega otrok in živali. Po uporabi embalažo odvrzite v zabojnike za plastično embalažo. Embalaže ne odlagajte v naravo.

 

 

 

 

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
ČISTILNI PARFUM za vse vrste tal SVEŽI CVET Wexor 235 ml
8,90 z DDV

Availability: Na zalogi