👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

ČISTILNI GEL za PLOŠČICE IN LESENA TLA Wexor 750ml

9,90 z DDV

Zaloga: Na zalogi

ČISTILNI GEL ZA TERAKOTA PLOŠČICE IN LESENA TLA WEXOR 750 ml

Higienski, lepotilni, zaščitni in polirni tretma za terakota ploščice, laminat in barvana tla. Njegova koncentrirana gel formula zagotavlja globinsko higieno in popoln rezultat že po prvem čiščenju. Gel s karnauba voskom ščiti talne površine. Gel ne zahteva izpiranja. Gel ima prijeten dišeč vonj pomarančnih cvetov, lotosovega cveta in sredozemskih not.

UPORABA: Izdelek pred uporabo pretresite. Približno en zamašek gela dodajte v vedro z 1 litrom vode. En pokrovček vsebuje 25 ml. Nekaj sekund mešajte s krpo, dokler se gel v vodi ne raztopi. Krpo dobro ožemite in operite. Priporočamo, da izdelek najprej preizkusite na skrivnem mestu. Za večji sijaj po površini pobrišite z mehko, suho krpo. Preden hodite po očiščeni površini, počakajte, da se tla popolnoma posušijo.

OPOZORILO: Gela ne uporabljajte na stopnicah, zunanjih površinah, v vlažnih prostorih ali okolju, kjer je stoječa voda (kopalnica, tuši…). Če gel uporabljate na lesenih površinah ali na parketu mora ta biti barvan. Ni užitno. Umaknite izdelek izven dosega otrok in živali. Po uporabi embalažo odvrzite v zabojnike za plastično embalažo. Embalaže ne odlagajte v naravo.

 

 

 

 

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta

Košarica
Košarica0
Ni še izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0